Select Page

Als mensheid maken we momenteel turbulente tijden door. Sommige mensen zeggen dat de positie van de sterren de oorzaak kan zijn. Zelf had ik nooit gedacht dat de positie van de planeten zo’n impact kan hebben op het leven op aarde. Na mijn eigen onderzoek moet ik toegeven dat dit inderdaad het geval is. Een verschil in de stand van planeten heeft invloed op de energieën die naar de aarde komen. De energieën beïnvloeden op hun beurt het gevoel, het gedrag en het welzijn van mensen. En op dit moment maken de planeten een heel speciale verschuiving door.

Het Vissentijdperk loopt ten einde en het Watermantijdperk begint. Tijdens deze overgang zullen Gaia en al haar bewoners (inclusief de mensheid) hun bewustzijn verhogen van de 3e dimensie naar de 5e dimensie.
Vissen is verbonden met het astrologische element Water waar consumentisme, materiële waarden en hiërarchieën centraal staan. Waterman wordt gezien als astrologisch element Lucht, hier ligt de focus op kennis, informatie en samenwerking.

Je hebt misschien gemerkt dat in de samenleving op dit moment beide energieën behoorlijk actief zijn. De energie van Vissen wil dat alles doorgaat zoals het was, liefst met nog meer controle, onderdrukking, geheimen en desinformatie. Waterman daarentegen waardeert vrijheid, zelfbeschikking, gelijkheid en open informatie-uitwisseling.

De huidige heersers in de samenleving (de zogenaamde “elites”) doen er alles aan om hun macht te behouden. Een tactiek die ze al heel lang gebruiken, is verdeel en heers.
De elites werken al jaren aan hun huidige plan en dat bevindt zich nu in de uitvoeringsfase. De bedoeling van het plan is om zoveel mogelijk angst en verdeeldheid onder de mensen te verspreiden. De reden is dat angst de laagste vibratie heeft en het mensen in de 3e dimensie zal houden. Als mensen eenmaal de 5e dimensie binnengaan, kunnen ze niet meer worden gecontroleerd zoals ze dat al vele eeuwen hebben gedaan.

Het plan voor het zaaien van angst omvat en is zeker niet beperkt tot:
Desinformatie (volledige controle over reguliere media en officiële kranten)
Pandemie
Klimaatcontrole
Oorlog tussen bondgenoten en andere naties

De energieën van Vissen nemen echter met de dag af en tegelijkertijd nemen de Waterman-energieën toe. Alles wat niet past in het nieuwe Watermantijdperk, zal afbrokkelen en uiteindelijk verdwijnen. De elites verliezen steeds meer de controle. Dat zie je aan de steeds hardere en absurdere eisen die ze momenteel aan de bevolking stellen. Toch neemt de weerstand onder de mensen toe met de versterking van de taal van de elites.

Het is belangrijk dat mensen zich verzetten wanneer hun wettelijke vrijheden worden geschonden. De weerstand kan op verschillende manieren worden gedaan. Actief verzet zie ik als geweldloze manifestaties en het niet naleven van de regels. Passief verzet doe je door bewust afstand te nemen van het beleid. Hoewel passieve weerstand niet zo krachtig lijkt, heeft het meer kracht dan je zou denken. Zeker als je het ook uitspreekt. Alles is energie, zelfs gedachten. Alle energie die je opwekt heeft gevolgen. Het gesproken woord heeft meer energie dan gedachten en een handeling genereert de meeste energie.

Ondertussen zijn de Waterman-energieën zo sterk en is het bewustzijn van de bevolking voldoende gestegen dat de pandemische maatregelen de komende maanden zullen worden ingetrokken. Wij mensen kunnen het versnellen door een verenigd blok te vormen tegen de elites. Eenheid speelt een zeer belangrijke rol in het komende Watermantijdperk. Alle energieën die het nieuwe tijdperk ondersteunen, worden versterkt.

Ook in het Watermantijdperk spelen kennis en informatie een grote rol. Alle waarheden over de pandemie en de gevolgen hiervan voor de mensheid zullen langzaam aan het licht komen. In de komende 5 jaar zullen vele andere misdaden begaan door de elites naar voren komen. Hoewel we de strijd om de pandemische maatregelen zullen gaan winnen, is de oorlog nog niet voorbij. Als de mensheid eenmaal haar echte verleden kent en in staat is geweest alle negatieve energieën te verwerken en te transmuteren, zijn wij als mensheid helemaal klaar voor het nieuwe Watermantijdperk.

Onthoud dat er altijd steun is voor degenen die erom vragen. Er zijn nu wereldwijd veel lichtwerkers die veel kennis en ervaring hebben om je te ondersteunen bij alle processen en genezingen die je doormaakt. Ik ben slechts een van hen.

Eric Kleissen

eric@heartsdesire.eu
https://heartsdesire.ch
https://heartsdesire.nl
https://heartsdesire.eu