Select Page

DIT BIED IK JOU

Empty toggle

Not displayed!

Hypnose

Hypnose is een wonderlijke staat van ontspanning waarin ons dagbewustzijn wat naar de achtergrond verdwijnt en de deur openzet voor directe communicatie met ons onderbewustzijn. En dan gebeurt het wonderlijke: dankzij dit contact met ons onderbewustzijn, waar al onze ervaringswaarden, gevoelens en ervaringen liggen opgeslagen, is het mogelijk om oude probleemstructuren bloot te leggen en te doorbreken, emoties te desensibiliseren en nieuwe, gewenste gevoelens, vermogens en gedragspatronen te verankeren. Het is een prachtige manier om je leven een nieuwe richting te geven, vrij van oude lasten en onnodige ballast.
Ik kan u de volgende hypnose methodes aanbieden:

OMNI Hypnose
In 1979 richtte Gerald (Jerry) F. Kein het OMNI Hypnosis Training Center op in Florida, USA. Jerry leerde de hypnose techniek rechtstreeks van de bekende hypnotiseur Dave Elman. Jerry verfijnde en voegde toe aan Dave Elman’s methodes.

QHHT (Quantum Hypnose Helingstechniek)/ BQH (Beyond Quantum Hypnosis)
Ontwikkeld door Dolores Cannon in de late jaren ’60, begon QHHT als een experimentele poging om iemands lichaam en de wereld waarin het zich bevindt te veranderen door middel van hypnose. Door middel van hypnose, opent de QHHT beoefenaar de cliënt naar zijn onderbewustzijn. Het onderbewustzijn, ontdekt door QHHT, biedt visioenen uit de vorige levens van de cliënt. Deze vorige levens vormen het concept zelf van de onderbewuste geest.
Dit proces wordt Past Life Regression genoemd. In de loop van een sessie neemt de QHHT-beoefenaar de cliënt mee door een of meer vorige levens en laat de cliënt verschillende segmenten van die levens ervaren, vaak inclusief de sterfscène zelf.
QHHT is een methode die directe communicatie tot stand brengt met het onderbewustzijn. Het resultaat is een oneindig uitgebreide kennis van zichzelf en de basis voor een complexe en veelgelaagde helingstechniek.
Omdat QHHT een strikt script voorschrijft en de sessies in persoon moeten plaatsvinden, besloten enkele QHHT-aanhangers een vrijere versie te ontwikkelen waarin andere geneeswijzen kunnen worden geïntegreerd en die via videogesprekken kan worden uitgevoerd. Zij noemden deze methode BQH. 

Energy Healing

Energie genezing op afstand online
In een online sessie van ongeveer 50 minuten, beschrijf je me eerst je situatie en de gebieden binnen of buiten je lichaam waar mijn energie je kan ondersteunen. Dan gaan we beiden in meditatie, jij concentreert je op het ontvangen van de energie en ik op het zenden ervan. Tenslotte praten we over onze ervaringen met de energie-uitwisseling.

Energie genezing op afstand offline
Als u liever alleen energie ontvangt, kunt u een e-mail sturen met meer informatie. Ik zal je laten weten wanneer ik je de energie kan sturen.

Rife Frequentie Therapie

Als Rife Frequentie Therapeut bedien ik een Rife Machine die ziekten en symptomen van vele aandoeningen kan behandelen.

De Rife Machine, ontwikkeld door Dr. Royal Rife, is een frequentiegenerator die ontworpen is om de natuurlijke regeneratie van cellen in het menselijk lichaam te ondersteunen door frequentiegolven te genereren die compatibel zijn met de behoeften van de cellen. Bij de geboorte hebben de cellen een specifieke of “normale” frequentie van welzijn. Echter, als gevolg van mentale, emotionele of fysieke trauma’s of chemische toxines (intern en extern, met inbegrip van synthetische cosmetica en farmaceutische geneesmiddelen), daalt de frequentie tot de cut-off frequentie van vitaal belang voor ziekteverwekkers, dat wil zeggen virussen, bacteriën, schimmels, parasieten, enz. Deze ziekteverwekkers voelen zich nu welkom en vestigen zich in de cellen – dit is het begin van ziekte en malaise. Het Rife apparaat heeft specifieke codes voor honderden verschillende ziekten en natuurlijke frequenties van organen en lichaamsdelen om het natuurlijke genezingsvermogen van het lichaam te ondersteunen en de terugkeer van het lichaam naar de “normale” frequentie en gezondheid en welzijn te vergemakkelijken.

Consultancy / Coaching / Inspiratie

Consultancy

Coaching

Inspiratie